bespuugd en gestompt in winkel aan molenhof

Een nog onbekende man heeft op woensdagmiddag 10 februari een 53-jarige inwoonster van Raalte gestompt en bespuugd. De vrouw was boodschappen aan het doen in een winkel aan de Molenhof.

Toen de vrouw bij de kassa stond om af te rekenen, drong een onbekende man voor. Nadat de vrouw hier wat van zei, reageerde de man verbaal agressief en stompte hij de vrouw in haar rug. Buiten werd de vrouw nogmaals met de man geconfronteerd.

Wederom gaf de man haar een stomp en spuugde de vrouw in haar gezicht. Hierna ging de man er op de fiets vandoor. Het gaat om een man van rond de 40 a 45 jaar van ca. 1.70 m met een normaal postuur. De man droeg een bril met een zilveren, vierkant montuur en een donkere muts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.