basiscursus bijenhouden in heino

De Bijenvereniging Heino & Omstreken start na een aantal jaar weer een basiscursus bijenhouden in proefboerderij in Heino. De basiscursus bevat 3 theorielessen, deze zijn op 2 , 9 en 16 maart. Daarnaast omvat de cursus een zevental praktijklessen. Deze worden gegeven op zaterdagmiddagen (en één vrijdagmiddag).

Aan het einde wordt bij goed gevolg van de lessen, een diploma uitgereikt.De lessen worden gegeven door Arjan Faber, een bijenteeltleraar uit Enschede. Opgave voor deze cursus bij de secretaris van de bijenvereniging, of tijdens de eerste cursusavond.

Voor meer info of opgave kun je bellen naar H Nijmeijer, 0572-393134.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.