azzy voortaan mascotte van azerty

Internetshop Azerty heeft vandaag Azzy de bedrijfsmascotte gepresenteerd. Azzy is niet zo maar een mascotte, hij wordt ingezet voor een computerspel dat je alleen maar kunt spelen op de site van een van de grootste online computershops van Nederland, gevestigd in Raalte .

Azzy is een echt computerwezentje, een soort van verder ontwikkelde packman uit het begin van de computerspelletjes. En zo ziet het spelletje er ook uit. Als je start met spelen begint Azzy in het riool, schiet hij – wandelend door dat riool – links en rechts wat vijanden af, wat hem recht geeft zich een level hoger op een iets minder gevaarlijke omgeving te begeven. Azzy is dan op een soort van vervallen industrieterrein. Afijn, computerspelfanaten hoeven dan niet meer veel uitleg. Azzy lijkt heel veel op de aloude Mario, het packmannetje dat figureerde in de allereerste computerspelen.

Ach, we kunnen het wel uitleggen, beter kijk je zelf even.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.