Home / archiefcentraal / automobilisten onder invloed in raalte

automobilisten onder invloed in raalte

Op de Kerkstraat is zondagavond 14 februari het rijbewijs van een 25-jarige automobilist uit Raalte ingevorderd. De man verkeerde onder invloed van alcohol en blies bij de ademanalyse 600 ug/l. Naast de invordering kreeg de man een proces-verbaal en een rijverbod van zes uur opgelegd.

Op de Aakstraat in Raalte is maandagochtend 15 februari een 50-jarige automobiliste uit Deventer aangehouden voor rijden onder invloed. De vrouw blies bij de ademanalyse 510 ug/l. Zij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van vijf uur opgelegd.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.