Home / archiefcentraal / atb jordy luisman tweede in haarlemmermeer

atb jordy luisman tweede in haarlemmermeer

ATB-Team Lemelerveld heeft afgelopen weekend succes geboekt bij de Nationale cyclocrosswedstrijd in Haarlemmermeer. Bergentheimer Jordy Luisman kwam na de wedstrijd als tweede over de finish. De grote hoeveelheid modder en het vele klimwerk maakten de wedstrijd fysiek zwaar.

Kort na de start wist een kopgroep van vier man zich los te maken van de rest van het deelnemersveld. In de laatste rond viel ook de kopgroep uit elkaar. Kobus Hereijgers won de wedstrijd. Luisman legde beslag op de middelste etage van het podium.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.