alaaf de programmas feestelijk op een rij

Alaaf, alaaf, alaaf! Dames en heren, oftewel zotten aller landen, zoek uw feestneuzen op, haal uw carnavalsoutfits van zolder en blaas de toeters alvast warm: Carnaval komt eraan! Salland is zich al lekker aan het warmdraaien voor het zottenfeest. Dagenlang feest, feest en nog eens feest. Carnaval laat zelfs de meest saaie burgerman veranderen in een waar feestmonster. Op deze pagina vind je de programma’s van de Sallandse carnavalsverenigingen. Zodat je als echte feestneus geen feestje en geen druppel alcohol hoeft te missen. Een tipje van onzer zijde: Zorg voor voldoende brood, koffie en vitamine C tegen de katers! Alaaf, alaaf, alaaf!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.