acrogymnasten kwiek succesvol in hardenberg

Twee van de zes deelnemende koppels van RVG Kwiek hebben afgelopen weekend een podiumplek bemachtigd tijdens kwalificatiewedstrijden. De acrogymnasten van de Raalter vereniging streden voor een plek in de regiofinale in Vollenhoeve op zaterdag 6 maart.

Annemijn Jonkman en Fede Koelen ontvingen de zilveren medaille in de categorie Dames Duo op het D-niveau. Maaike in het Veld, Britt Meuleman en Annique den Ouden eindigden bij de junioren op de derde plek. Ook Sarah Derks, Anne in het Veld en Eline Koelen lieten een prachtige oefening zien. Zij vielen net buiten de prijzen en eindigden op een vierde plaats.

Morgen wordt het weer spannend voor de acromeiden van R.G.V. Kwiek: zij turnen dan de tweede plaatsingswedstrijd in Zwolle. Als ze daar goed presteren, plaatsen ze zich mogelijk voor de regiofinale te Vollenhove die gehouden wordt op 6 maart 2010.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.