win kaarten voor motorcycle event zwolle

De IJsselhallen in Zwolle vormen van vrijdag 29 tot en met zondag 31 januari de locatie voor het jaarlijkse ‘Motorcycle-Event’. Daar kun je terecht voor nieuwe en gebruikte motoren en alles wat met motoren (en de cultuur eromheen) te maken heeft. Tegelijkertijd vindt daar ook een grote indoor motorcrosswedstrijd plaats met vele nationale en internationale toppers. Salland Centraal geeft hiervoor vijf setjes van twee kaarten weg.

Een hal van bijna 6.000 vierkante meter wordt omgetoverd tot een spectaculair indoorcircuit met meer dan 2.400 kuub leemzand. Naast bekende toppers uit diverse delen van de wereld kunt je deze komende editie onder andere genieten van stuntshows, supercross, supermoto, quad jeugdklasse en een extra Mx2 damesklasse. In een speciale hal zorgt het team van Speed & Gein voor een spectaculaire Actie Arena met een ‘kijk-, luister- en doeprogramma’, vol met stuntshows, trail, quads, buggy’s, minibikes, klassiekers en wegracers. Je kunt overal naar kijken en instappen/meedoen! Voor zowel exposanten als bezoekers is er volop parkeergelegenheid rondom de hallen en parkeren is voor iedereen gratis!

Als je in aanmerking wilt komen voor één van de setjes kaarten, moet je de volgende vraag juist beantwoorden: Wie won de 500 CC-klasse tijdens de TT Assen van 2009?

A) Barry Sheene

B) Valentino Rossi

C) Casey Stoner

Antwoorden kun je sturen naar de redactie van Salland Centraal. Reageren kan tot en met vrijdag 15 januari. Voor meer info kun je terecht op staging2.motorcycle-event.nl en staging2.indoormotorcross.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.