Home / archiefcentraal / wim boksebeld kort aan de lijn vanuit haiti

wim boksebeld kort aan de lijn vanuit haiti

“Met mij gaat nog steeds alles goed”. Oud-Raaltenaar Wim Boksebeld meldt zich vanuit Haïti, waar hij als pater al jarenlang ontwikkelingshulp biedt. En of we ook even zijn familie hiervan op de hoogte willen brengen. Wims zus Maria toont zich verheugd over het telefonische contact. “Het is dus gelukt om er doorheen te komen? Wat fantastisch!”

Na veel mislukte pogingen lukt het dinsdagmiddag dan toch. Via het nummer dat we van Wims zus Maria hebben gekregen krijgen we Wim aan de lijn. De verbinding is krakkemikkig. “Iedereen is mensen kwijt geraakt, iedereen heeft zijn eigen problemen en iedereen probeert die zelf op te lossen”, zegt hij over de toestand in het land. “Het is een chaos, het is gevaarlijk en er wordt geplunderd”, voegt hij toe. Ook hij heeft vrienden verloren in de aardbeving. “Maar toch, hebben we ook nog ontzettend veel mensen kunnen redden. Wonderbaarlijk!” De verbinding is zoals eerder gezegd slecht. We maken een afspraak om later deze week weer telefonisch contact met elkaar te zoeken.

Stichting Haïti Project (pater Wim Boksebeld)

Salland Centraal zet zich in voor het werk van pater Boksebeld. Wil jij ook het werk van Wim Boksebeld steunen? Maak dan geld over naar Rabobanknummer 16.22.40.066 of Postbank 4648989, ten name van Stichting Haïti Project.

Meer informatie vind je op de site van de Stichting Haïti Project.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.