wilgen knotten met het ivn olst wijhe

De Werkgroep Landschapsonderhoud van het IVN Olst-Wijhe houdt op zaterdag 16 januari weer een wilgenknotactie. Deze keer gaan de vrijwilligers wilgen knotten nabij de Soestwetering.

Om 8.30 uur worden de vrijwilligers verwacht op de parkeerplaats voor de AH in Wijhe. Daarna vertrekken ze met een klein aantal auto’s naar de werkplek. Er wordt gewerkt tot ongeveer 12.30 uur. Laarzen of waterdichte werkschoenen en werkkleding zijn gewenst. Voor gereedschap, koffie en een simpele lunch na afloop wordt gezorgd. Wil je meedoen of wil je meer informatie, bel dan even met Ferry Kuyk: 0529-497349.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.