wethouder speelt dire straits op haitibenefiet

Wethouder Roger de Groot speelt vanmiddag (zondag) een stuk van Dire Straits tijdens het benefietoptreden in het Hoftheater in Raalte. Dansgroep Ralda heeft dat optreden georganiseerd. De opbrengst gaat naar pater Wim Boksebeld die op Haïti werkt.

Bij de opening draagt ‘dichter bij Raalte’Benne Solinger een gedicht voor dat we al vast mochten publiceren.

Het benefietconcert begint om 14.00 uur. Kaarten zijn vanaf 13.00 uur aan de kassa te koop. Rond 17.00 uur wordt het opgehaalde bedrag bekend gemaakt. Daarbij is ook de opbrengst van de kassacollecte die tot zaterdag bij diverse ondernemers was opgezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.