Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week lemelerveld heeten

wedstrijd van de week lemelerveld heeten

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de derde klasse tussen Lemelerveld en Heeten. Heeten is na nederlagen tegen Schalkhaar en Heino weggezakt naar de vijfde plek. De ploeg van Willem Balster voetbalde in twaalf duels 21 punten bij elkaar. Lemelerveld, de thuisploeg zondag, speelde tot dusver slechts tien wedstrijden en heeft dus nog een aantal wedstrijden in te halen. De formatie van Jan Oosterwijk staat negende, op acht punten van Heeten. Wat wordt zondag de uitslag?

icon Lemelerveld Heeten icon
[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 24 januari 14.00 uur zijn geldig!

Update 20 januari

Het duel tussen Heeten en Lemelerveld is al eerder uitgeroepen tot Wedstrijd van de Week. Heb je hieronder al eerder een uitslag voorspeld, maar wil je deze aanpassen? Doe dat dan op de volgende manier:

Correctie!

Heeten – Lemelerveld: * – *

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.