vvd voorman houdt verkiezingspeptalk

Tweede Kamerleden van de VVD gaan zich met de lokale verkiezingen van 3 maart bemoeien, maar ze maken er geen landelijk spektakel van, ze komen de lokale politici ondersteunen met lokale thema’s. Die boodschap had Mark Verheijen vrijdagavond tijdens de ‘nieuwsjaarborrel’ van de Raalter VVD.

Verheijen was, aldus raadslid Piet Pont, verrassend goed op de hoogte van wat er in Raalte zoal speelt en gaf daarmee het goede voorbeeld van lokaal georiënteerd zijn. Maar de landelijk plaatsvervangend voorzitter kwam de Sallandse VVD vooral een hart onder de riem steken er een goede verkiezing van te maken. “Een mooie peptalk” aldus Pont, “voor de Raalter fractie, maar ook voor de Ommer en Olst-Wijhese VVD’ers die met een afvaardiging in hotel De Zwaan aanwezig waren.”

Heel veel peptalk had de VVD trouwens niet nodig, nadat fractievoorzitter Ben Nijboer de successen van de VVD de afgelopen periode met wethouder Yayeri Blijdenstein had benoemd. En al helemaal niet meer toen voorzitter Harry Ogink gewag kon maken van een groeiend aantal leden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.