Home / archiefcentraal / vorst zorgt voor winterschade aan trottoirs

vorst zorgt voor winterschade aan trottoirs

Het strenge winterweer van de afgelopen weken zorgt voor schade aan trottoirs en klinkerwegen. De vorst zorgt er op diverse plekken in de gemeente Raalte voor dat trottoirtegels en klinkers omhoog komen.

Wethouder Ben Haarman: “Door deze omhoog gekomen tegels en klinkers kunnen voetgangers en fietsers struikelen en daardoor letsel oplopen. We willen onze inwoners dan ook waarschuwen om voorzichtig te doen. Daarnaast roepen we inwoners op om gevallen van winterschade aan de gemeente door te geven, zodat we actie kunnen ondernemen.”

Tot nu toe heeft de gemeente meldingen ontvangen van schade aan trottoirs in de Kerkstraat, Kruisstraat, Bentinckstraat en de Zwolsestraat in Raalte. In de Raalter Korenstraat zijn lichte schadegevallen geconstateerd. Op de Kanaalstraat Oost-Zijde is schade aan de klinkerweg zichtbaar. De gemeente zal vrijdag op een aantal plekken al noodreparaties laten uitvoeren.

Inwoners die een geval van winterschade willen melden, kunnen bellen met de gemeente via 0572-347799. De gemeente zal alle gemelde schadegevallen bekijken en bepalen welke het eerst gerepareerd moeten worden.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.