Home / archiefcentraal / voorbereidingen pompcup in volle gang

voorbereidingen pompcup in volle gang

De voorbereidingen voor de Pompcup 2010 die dit jaar in het Pinksterweekend wordt gehouden, zijn in volle gang. Vier vergaderingen zijn er al geweest om de organisatie voor de zevende editie rond te krijgen. De organisatie is vernieuwd met vier nieuwe leden. Die Frisse wind zorgt voor nieuwe ideeën, zoals een vernieuwde openingsact, een disco op de vrijdagavond en een pompcup hyves.

De pompcup is een internationaal voetbaltoernooi voor de jeugd. Vorige jaren deden er bijvoorbeeld teams mee uit Denemarken, Zweden, Duitsland, Schotland, België en Nederland. De Pompcup wordt georganiseerd in samenwerking met EuroSportRing. Die zorgen voor de bemiddeling tussen de buitenlandse teams en de v.v. Heino.

Een extra accent ligt er dit jaar Fair Play. Hiervoor is zelfs een prijs in het leven geroepen. Namelijk een prijs voor het sportiefste team. Organisator: ‘Het is leuk om te zien dat de spelers elkaar aanspreken op hun gedrag, om zo kans te kunnen blijven maken op de Fair Play prijs, wat de sportieve sfeer alleen maar ten goede komt!’

Elk jaar zijn er weer veel aanmeldingen van de jeugd om te helpen dit toernooi tot een succes te maken. Heel het dorp is zo bij het toernooi betrokken.

Voor meer informatie over de vorderingen en speciale acties van de Pompcup kijk je op www.pompcupheino.com. Ook kun je kijken op de Pompcup Hyves.

Lees ook

Thema-avond over vitaal buitengebied van GemeenteBelangen

RAALTE – GemeenteBelangen Raalte houdt op maandag 25 oktober de thema-avond ‘Toekomstbestendig en vitaal buitengebied’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.