veldloop in heino voor zaterdag al afgelast

De veldloop in Heino, onderdeel van het Sallands Cross Circuit, gaat komende zaterdag niet door. De veldloopcommissie van VV Heino heeft besloten om de loop af te gelasten, omdat er op diverse plekken in het parcours een spiegelgladde ondergrond is ontstaan. De organisaties in Heeten en Luttenberg besloten eerder ook al tot afgelasting.

“Wij winden het onverantwoord om gelijktijdig honderden lopers hier op los te laten”, zegt Jan van Hittersum namens de commissie. “Wij hebben dit besluit nu al genomen, omdat we met het weer in het vooruitzicht niet hoeven te rekenen op verbetering van de situatie voor zaterdag. We slaan dit jaar over en hopen op 8 januari 2011 alsnog onze 24ste loop te kunnen organiseren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.