van lenteren wethouderkandidaat pvda

Partij van de Arbeid Dalfsen zet Jan van Lenteren in als kandidaat wethouder. Indien de PvdA opnieuw een wethouder mag leveren aan het Dalfser college, dan is Van Lenteren de opvolger van Ton de Vries. Hij vertegenwoordigde de partij de afgelopen vier jaar in het college, maar gaat na de verkiezingen met pensioen.

Jan van Lenteren (1949) was eerder wethouder in Dalfsen in de periode tussen 1986 en 1994. Daarvoor was hij raadslid. De journalist onderscheidde zich als wethouder vooral door experimenten met het doel de positie van werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden te verbeteren. Hij richtte daarvoor de stichting Cirkelpool op. Van Lenteren heeft bovendien aan de wieg gestaan van het ontwikkelen van een visie voor ‘het Vechtdal van bron tot monding’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.