Home / archiefcentraal / van lenteren wethouderkandidaat pvda

van lenteren wethouderkandidaat pvda

Partij van de Arbeid Dalfsen zet Jan van Lenteren in als kandidaat wethouder. Indien de PvdA opnieuw een wethouder mag leveren aan het Dalfser college, dan is Van Lenteren de opvolger van Ton de Vries. Hij vertegenwoordigde de partij de afgelopen vier jaar in het college, maar gaat na de verkiezingen met pensioen.

Jan van Lenteren (1949) was eerder wethouder in Dalfsen in de periode tussen 1986 en 1994. Daarvoor was hij raadslid. De journalist onderscheidde zich als wethouder vooral door experimenten met het doel de positie van werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden te verbeteren. Hij richtte daarvoor de stichting Cirkelpool op. Van Lenteren heeft bovendien aan de wieg gestaan van het ontwikkelen van een visie voor ‘het Vechtdal van bron tot monding’.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.