van den ende neemt citroen in ontvangst

Zelfstandig stukadoor Charles van den Ende uit Raalte heeft eindelijk de sleutels van zijn Citroën Jumpy in ontvangst mogen nemen. Van den Ende werd in november met zijn bedrijf De Stukadoor uitgeroepen tot ‘Vakman van het jaar’ en werd daardoor de trotse bezitter van een nieuwe bus. Onlangs nam hij zijn prijs in ontvangst bij Bart Pulles, de Citroën-dealer in Raalte.

De Stukadoor werd uit 2.000 kandidaten gekozen tot ‘Vakman van het Jaar’ vanwege zijn uitstekende vakmanschap en klantgerichte houding. Deze verkiezing werd georganiseerd door staging2.werkspot.nl, de marktplaats voor klussen, waar professionals en consumenten met elkaar in contact kunnen komen. Charles van den Ende verklaarde zeer verheugd te zijn met het verkrijgen van de sleutels van de Citroën Jumpy, een bedrijfswagen die hem met het comfort van een personenwagen in staat stelt het hele land af te rijden naar zijn klanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.