Home / archiefcentraal / van den ende neemt citroen in ontvangst

van den ende neemt citroen in ontvangst

Zelfstandig stukadoor Charles van den Ende uit Raalte heeft eindelijk de sleutels van zijn Citroën Jumpy in ontvangst mogen nemen. Van den Ende werd in november met zijn bedrijf De Stukadoor uitgeroepen tot ‘Vakman van het jaar’ en werd daardoor de trotse bezitter van een nieuwe bus. Onlangs nam hij zijn prijs in ontvangst bij Bart Pulles, de Citroën-dealer in Raalte.

De Stukadoor werd uit 2.000 kandidaten gekozen tot ‘Vakman van het Jaar’ vanwege zijn uitstekende vakmanschap en klantgerichte houding. Deze verkiezing werd georganiseerd door www.werkspot.nl, de marktplaats voor klussen, waar professionals en consumenten met elkaar in contact kunnen komen. Charles van den Ende verklaarde zeer verheugd te zijn met het verkrijgen van de sleutels van de Citroën Jumpy, een bedrijfswagen die hem met het comfort van een personenwagen in staat stelt het hele land af te rijden naar zijn klanten.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.