twente plat op 4 februari in het hoftheater

Twente Plat verzorgt op donderdag 4 februari een show in het Hoftheater. Met een mix van conferences, sketches en liedjes wordt het publiek getrakteerd op een avondje onbezorgd lachen. De entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de VVV aan de Varkensmarkt in Raalte, telefoon 0572-352406.

Al jarenlang brengt Twente Plat een programma op de planken vol met onvervalste Twentse humor. Na het succesvolle seizoen 2008/ 2009 komt de groep dit jaar op de planken met een geheel nieuw programma. Alle bekende ingrediënten zijn aanwezig.

Hendurk & Geessie vertellen wat ze allemaal met de buren beleven, Tinus van Tuundorp opent een boerencamping met alle gevolgen van dien, Mans vertelt over zijn belevenissen met z’n One-Mans-Band, Mina zingt de sterren van de hemel en ook Aaltje en Trijntje zijn weer van de partij. Haaksbergernaar Karel van De Kate completeert het Twentse humorgezelschap. De cabaretiers hebben zich daarnaast ook verder ontwikkeld in de comedy.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.