tvm baas wil jan smeekens weer terug

TVM-baas Arjen Bos wil graag de schaatsers Ronald Mulder en Jan Smeekens in zijn schaatsploeg. Dat zei hij zaterdagochtend tegen RTV Oost-programma Het Ochtendhumeur. Voor Smeekens zou dat een nieuwe samenwerking met TVM betekenen, verleden seizoen mocht de Raaltenaar juist vertrekken. Hij rijdt nu voor de Control-formatie, onder leiding van Jac Orie.

Zwollenaar Bos benadrukte dat hij graag een regionaal karakter ziet in zijn ploeg. Daarnaast is er na het afscheid van Erben Wennemars plaats voor twee tot drie sprinters. Met Ronald Mulder uit Zwolle en Jan Smeekens uit Raalte, van wie hij erg gecharmeerd is, zou Bos op dit moment de twee beste 500 meterrijders van Nederland in huis halen. Ronald Mulder, die op dit moment in actie komt op het WK Sprint, rijdt voor APPM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.