toerclub dalfsen verrast personeel unive

Toerclub Dalfsen is er in geslaagd om het sponsorcontract met Univé met een jaar te verlengen. Voor de fietsende leden voldoende reden om in dit nieuwe jaar de medewerkers van Univé een verrassing te bezorgen. Op maandag 4 januari werd aan ieder personeelslid een bidon aangeboden met daarop een foto en de tekst: ‘De leden van de Toerclub Dalfsen kijken met u uit naar nieuwe uitdagingen in 2010’. Op de foto een zittende renner die uitkijkt op een bergmassief.

Univé is al zeer lang shirtsponsor van de toerclub en heeft zich daarom gemeend er verstandig aan te doen om het contract met een jaar te verlengen. Het 25-jarig bestaan van de club heeft daarbij een ondergeschikte rol gespeeld. De belangrijkste motivatie om door te gaan is wel dat beide hetzelfde doel ‘een betere, gezondere en coöperatieve maatschappij’ nastreven, alleen op een andere manier.

De Toerclub Dalfsen doet meer dan racefietsen alleen. Zij stimuleert de bevolking om meer te bewegen – alleen of in groepsverband – en gezonder te leven. Univé onderstreept die doelstelling. Als initiatiefnemer heeft de toerclub met hun aandeel in het Datrion-diploma de jeugd gestimuleerd om te gaan sporten. Met het nodige succes. De volwassenen kunnen als lid bij de club terecht om wekelijks bijna dagelijks in groepsverband te fietsen. Belangrijk voor gezondheid en sociale contacten.

Ouderen die niet over een racefiets beschikken, krijgen volop aandacht dankzij de maandelijkse fietstochten. Hierbij zijn de sociale contacten het belangrijkste. Iedereen kijkt maandelijks naar de fietstocht uit. De jaarlijkse fietsdriedaagse wordt dit jaar voor de 25ste keer georganiseerd en is vooral een familie- en vriendentreffen. De dagelijkse verloting is iets om naar uit te kijken. Kortom: De gehele bevolking komt met de Toerclub Dalfsen in aanraking. Univé verbindt graag haar naam aan dergelijke organisaties en activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.