Home / archiefcentraal / taart van st caecilia heeten voor 90 jarige

taart van st caecilia heeten voor 90 jarige

U en wij 90 jaar, met deze leus heeft de jubilerende muziekvereniging St. Caecilia Heeten vrijdagavond de eerste 90 jarige inwoner van Heeten in 2010 verrast met een grote slagroomtaart. Dit is een van de activiteiten die de in 1920 opgerichte fanfare voor dit jaar op het programma heeft staan.

Mevrouw de Brouwer-Plezier was zichtbaar verrast met de komst van enkele bestuursleden van de fanfare. Zij is de eerste uit een rij van zeven inwoners die het bestuur dit jaar hoopt te verrassen. Vijf zijn er bekend. Naar twee is de vereniging nog op zoek. Het bestuur hoopt op de hulp van kinderen en kleinkinderen van deze jarigen. In de loop van het jaar zal de jarige vereniging nog op andere manieren van zich laten horen.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.