succesvol tafeltennistoernooi scholieren wijhe

In de (bijna) afgelopen kerstvakantie heeft TTV Wijhe een bijzonder succesvol Kindertafeltennisfeest en Scholierentoernooi georganiseerd. Het tweedaagse evenement werd voor de 37ste keer georganiseerd en is mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland.

Kinderen van de groepen 3 en 4 speelden allerlei tafeltennisgerelateerde spelletjes. Kinderen van de groepen 5 tot en met 8 speelden een echt toernooi. In totaal deden zo’n tachtig kinderen mee. Dat het gezellig was, zie je op de vernieuwde website van TTV Wijhe waar je onder ‘fotoalbum’ tientallen foto’s vindt van deze gezellige tafeltennisdagen.

De besten van het toernooi gaan naar de Sallandse finale in Olst eind april. Op dit regionale scholierentoernooi strijden de nummers 1 en 2 van de scholen uit Heino, Mariënheem, Olst en Wijhe om het kampioenschap van Salland.

Uitslagen

De nummers 1-3 van het Kindertafeltennisfeest. Jongens/Meisjes Groep 3: 1e Aaron Roelofs, 2e Boyd Reezigt, 3e Tijn Liefers. Meisjes Groep 4: 1e Selma Boeve, 2e Senne Boersma 3e Romy Westenbrink. Jongens Groep 4: 1e Thijmen Jansen, 2e Menno Ruijter, 3e Ticho Jansen.

De nummers 1-4 van het Scholierentoernooi. Meisjes Groep 5: 1e Kim Boerdam, 2e Michelle Grolleman, 3e Daniëlle Engberts, 4e Britt van Oene. Meisjes Groep 6/7: 1e Denice Strijkveen, 2e Rosel Oostveen, 3e Aniek te Braak, 4e Juul Wippert. Meisjes Groep 8: 1e Fleur Temmink, 2e Emily Strijkveen, 3e Sara ten Kate, 4e Lisa Kolk. Jongens Groep 5: 1e Nick Heuvink, 2e Daan Liefers, 3e Rens de Jong, 4e Stan Grolleman. Jongens Groep 6: Aidan Minnes,2e Marijn Strijdveen, 3e Damon Kipp, 4e Joost Nissink. Jongens Groep 7: 1e Randy Eikelboom, 2e Stijn Boerdam, 3e Jesse vd Beld, 4e Leon Ruijter. Jongens Groep 8: 1e Cas Bijsterbosch, 2e Max Varenbrink, 3e Roel Bussemakers, 4e Twan Leloup.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.