strooizout is op nog hooguit vier momenten

Schreven we dinsdagmiddag nog dat de gemeente Raalte de woonwijken in principe links laat liggen tijdens het strooien, inmiddels is duidelijk dat ook andere strooiroutes mogelijk minder zout op het asfalt gelegd krijgen. De gemeente is namelijk door de provincie medegedeeld dat het erg moeilijk is om nog aan strooizout te komen. Niet alleen voor de provincie Overijssel, maar voor heel Nederland.

De gemeente Raalte krijgt deze week nog maximaal 200 ton zout door de provincie Overijssel geleverd. Er vanuit gaande dat per strooibeurt ongeveer 50 ton strooizout nodig, is kan er dus nog maximaal vier keer worden gestrooid. De provincie heeft de gemeente daarom geadviseerd alleen de primaire routes nog te strooien. Raalte verwacht uiteraard dat er snel verbetering komt in deze situatie en vraagt begrip van haar inwoners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.