stepsleeen het boskamp schot in de roos

Partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg in Dalfsen is dolblij met de nieuwe stepsleeën. “De sleeën zijn nu al een groot succes. Alle gasten die hebben proefgedraaid waren laaiend enthousiast.”

Stepsleeën op ijs of op sneeuw is een relatief nieuwe wintersport in Nederland. Met speciale spikes of schoenen met grof profiel zet je je af op het ijs of in de sneeuw. Evenals steppen is ook stepsleeën niet moeilijk, maar vooral erg leuk om te doen. Vanaf nu kan het in Dalfsen dus ook. Je zoeft werkelijk over ijs of sneeuw heen. Ook is het een ideaal fitness-apparaat, een gezonde wijze van vervoer en dus erg gaaf om te doen. Dinsdag zijn bij Het Boskamp de eerste stepsleeën binnen gekomen, vrijdag komen er nog meer. Reserveren kan via 0529-431712 of bij geen gehoor: 0529-432100.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.