Home archiefcentraal stegeman nieuwe trainer nieuw heeten

stegeman nieuwe trainer nieuw heeten

0
stegeman nieuwe trainer nieuw heeten

Reinier Stegeman uit Bathmen wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van zesdeklasser Nieuw Heeten. Hij volgt Gerrit Lensink op, die na vier jaar te kennen heeft gegeven te willen stoppen. Stegeman is momenteel nog coach van SV Raalte en trainde in het verleden onder andere Wesepe.

Net als Stegeman heeft ook Raaltenaar Hans Nijboer een nieuwe club gevonden. Nijboer is de komende twee seizoen trainer van het Bathmense ABS. De oefenmeester uit Raalte staat nu nog aan het roer bij Helios, maar keert de Deventer club na twee jaar de rug toe. ABS kent een roerig seizoen en staat laatste in de derde klasse B. Trainer Laurens Leussink stapte eind september al op bij de Bathmense club en diens opvolger Jos Rump moet na dit seizoen het veld weer ruimen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.