Home / archiefcentraal / stank in sporthal heeten nog niet opgelost

stank in sporthal heeten nog niet opgelost

De fractie van Gemeentebelangen is nog steeds ontevreden over maatregelen die de gemeente Raalte heeft genomen tegen de stankoverlast in de sporthal van Heeten. “Op 20 juli 2009 hebben wij al onze grote zorg uitgesproken en een aantal vragen gesteld”, schrijft Wout Wagenmans namens GB. “Het is nu 19 januari 2010 en men zou er toch vanuit kunnen gaan dat de stankproblemen opgelost waren. Echter, niets is minder waar.”

Het college heeft Gemeentebelangen op 30 juli al laten weten dat de stankoverlast zo spoedig mogelijk na de zomervakantie zou worden opgelost. “Om de stankklachten definitief op te lossen wordt op basis van het onderzoeksrapport en aanbevelingen voor de Dorpsstraat in Heeten een nadere oplossing uitgewerkt. Dit zal echter pas na de vakantieperiode door het bedrijf kunnen worden opgepakt en uitgevoerd. De kosten hiervan zijn nog niet bekend”, was destijds het antwoord.

Omdat de intense stank die regelmatig in de sporthal heerst nog niet verdwenen is, houdt de beheerder van de sporthal sinds 23 december 2009 weer een ‘stankdagboek’ bij. “Het is voor mij onbegrijpelijk, maar ook onacceptabel, dat dit probleem nog steeds niet is opgelost”, zo stelt Wagenmans. “Waarom is dit niet opgelost en wat heeft u gedaan om het op te lossen? Wie is er uiteindelijk verantwoordelijk voor dit probleem? Op welke termijn denkt u dit stankprobleem daadwerkelijk op te lossen?”

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.