spreekuur dietist bij vital centre in raalte

Vanaf dinsdag 19 januari kan iedereen bij Vital Centre terecht voor advies van een diëtist op het gebied van sport en voeding. Angela Schokker, diëtist van Carinova, gaat mensen adviseren die om medische redenen hun voeding aan moeten passen. Dit kan zijn door overgewicht, hypertensie, verhoogd cholesterol, diabetes, maar ook bij bijvoorbeeld kanker. Zij kan mensen een persoonlijke oplossing bieden voor alle gezondheidsproblemen die met voeding samenhangen.

Voor de diëtist is altijd een geldige verwijzing van een (huis)arts nodig. Ben je bijvoorbeeld te zwaar en zou je graag wat af willen vallen onder begeleiding, neem hierover dan contact op met je huisarts. Deze kan je een verwijzing uitschrijven voor de diëtist, waarna je contact op kan nemen met Vital Centre (0572-351840). Je wordt dan op een lijst gezet, en de diëtist zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een afspraak op het spreekuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.