Home / archiefcentraal / spots presenteert klucht nog tweemaal

spots presenteert klucht nog tweemaal

Voor diegenen die afgelopen weekend niet in het Timmermanshuis in Nieuw Heeten zijn geweest voor de klucht ‘Pension van lichte zeden’, heeft toneelvereniging Spots goed nieuws. Spots presenteert de klucht namelijk nog tweemaal, op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari.

Kaarten zijn telefonisch te bestellen op werkdagen tussen 18.30 en 19.30 uur via Rene Houben: 0572-321034. Volwassenen betalen voor een kaartje 7 euro en kinderen 3,50 euro. Natuurlijk is dat inclusief een kopje koffie! De klucht begint beide avonden om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kijk voor meer info op www.toneel-spots.nl

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.