sportcombinatie zet salland in de bloemetjes

Onder het motto ‘zet ze in het water’ houden selectiezwemmers van Sportcombinatie Salland op vrijdag 12 februari en vrijdag 5 maart weer hun voorjaarsactie. Leden van De Oostdobbers uit Raalte, De Tippe uit Heino en WZC uit Wijhe proberen dan voor het dertiende jaar ongeveer 1.600 bossen tulpen te verkopen in de regio. Dat de actie ieder jaar zo’n succes is, is voor een groot deel te danken aan de inzet en het enthousiasme waarmee de leden langs de deuren gaan.

De andere succesfactor van de jaarlijkse actie is de uitzonderlijk goede kwaliteit van de tulpen, die op vrijdagmorgen vers geplukt zijn op de kwekerij van Peter Pot en Yvonne Heetkamp aan de Hooilandweg in Mariënheem. De prijs van een bos tulpen is drie euro. De opbrengst van de actie komt ten goede aan de clubs en is bedoeld om de zwemsport op dit niveau betaalbaar te houden. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Pouw Raalte en door stationssnackbar Food & Go. Door de goede ervaringen van de afgelopen jaren hebben de zwemmers alle vertrouwen in het slagen van de actie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.