solidair cda wil sterke economie voor dalfsen

We hebben alle fractievoorzitters van Sallandse politieke partijen gevraagd een wens uit te spreken over 2010, het jaar waarin ook de gemeenteraadsverkiezingen zijn. Voor alle inzenders aparte ruimte. Hier Arno van Dijk, CDA gemeente Dalfsen.

“Alle lezers wens ik namens het CDA Dalfsen allereerst een voorspoedig en gezond 2010! Ik wens bovendien dat de effecten van de economische crisis voor de Sallanders beperkt zullen blijven en dat de overheden eventuele tekorten niet eenzijdig op inwoners en ondernemers gaan afwentelen. Juist in deze tijd moeten de lokale lasten zo laag mogelijk worden gehouden. Het is daarom ook begrijpelijk dat het kabinet Balkenende niet meteen hard ingrijpt om de overheidsfinanciën op orde te brengen en eerst ambtenaren laat zoeken naar de noodzakelijke miljardenbezuinigingen. Voor de overbrugging hebben we gelukkig het nodige buffervermogen. Dat laat onverlet dat gemeenten, vooral door de aangekondigde onontkoombare forse korting op de rijksuitkering, de tering flink naar de nering zullen moeten zetten.”

“Op haar beurt zal het CDA Dalfsen zich, ook na de verkiezingen, stevig inzetten op het sterk houden en stimuleren van de Dalfser economie. Daarnaast houden we een heel scherp oog voor solidariteit en rentmeesterschap. Zo creëren we de beste omstandigheden voor een in alle opzichten voorspoedige en gezonde toekomst voor ieder mens.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.