sleutelactie virtueel museum groot succes

De leerlingen van basisschool De Korenbloem in Raalte keken maandag hun ogen uit toen zij tijdens de pauze op de speelplaats sleutels met kaartjes van het Virtueel Museum Raalte eraan vonden. ‘Wat kun je ermee en waarom liggen die er?’ Dat waren vervolgens de meest gestelde vragen aan de leerkrachten.

Met de sleutels kregen de leerlingen toegang tot het Virtueel Museum Raalte, dat vorige week officieel is geopend. En dat moest natuurlijk meteen worden getest, dus de schoolboeken bleven maandagmiddag in de kast. Tot vreugde van de leerlingen, die via het digitale schoolbord een bezoek brachten aan het Virtueel Museum Raalte. De schoolzalen werden door de leerlingen bezocht en ook de zaal ‘jongeren en kunst’ trok veel belangstelling. Vooral het kunnen winnen van een bezoek aan het atelier van kunstenaar Willy Alferink werd betiteld als ‘gaaf’ en ‘vet cool’.

De sleutelactie is onderdeel van de PR-campagne om dit nieuwe museum onder de aandacht te brengen van de inwoners van de gemeente Raalte en wijde omgeving. De opening van het museum bereikte zelfs Enschede: RTV Oost reisde af naar Raalte om een nieuwsitem te maken over dit innovatieve museum. Het museum is 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar te bezoeken op staging2.virtueelmuseumraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.