site carnavalswinkel het hele jaar geopend

De carnavalswinkel van Vera Aa is dit jaar te vinden aan de Brugstraat 2, in het pand waar eerder drogisterij Ossenkoppele gevestigd was. De deuren van de winkel, die is omgedoopt tot Carnavalswinkel-Online zijn begin januari open gegaan. Het aanbod is natuurlijk weer divers. “Een leuk carnavalskostuum hoeft helemaal niet duur te zijn”, stelt Vera. “Tachtig procent van onze collectie kostuums zit tussen de 19,95 en 49, 95 euro. En dat is voor veel mensen toch verrassend!”

De winkel biedt volop keus en variatie in kostuums, outfits en feestattributen voor jong en oud. En wat niet voorradig is, kan op korte termijn besteld en geleverd worden in elke gewenste hoeveelheid. De webwinkel staging2.carnavalswinkel-online.nl is vanaf nu gedurende het hele jaar geopend. Vera kan dus ook kostuums leveren voor andere gelegenheden dan carnaval. De site biedt drie verschillende collecties: De topcollectie met daarin een groot assortiment carnavalskostuums/artikelen (onderverdeeld in twaalf hoofdthema’s en circa 250 subthema’s); de nieuwste toppers en de prijstoppers.

“Of je nu het assortiment ‘Oranje-Hollands Glorie’-kostuums in het thema ‘Landen en Volken/Holland’ wilt bekijken of juist meer geïnteresseerd bent in de barokkostuums in het thema ‘Historisch’, het kan allemaal”, vertelt Vera. “En combinaties van verschillende stijlen zijn natuurlijk ook mogelijk. Bovendien kun je er gemakkelijk prijzen vergelijken! De staffelkortingen voor groepen zijn online ook meteen duidelijk. Met een aanbod van meer dan 3.500 kostuums zijn we nu de grootste carnavalswebwinkel van Nederland. Eind 2010 wordt onze collectie bovendien uitgebreid met 20.000 accessoires.”

Carnaval 2010 vindt plaats van zaterdag 13 tot en met woensdag 17 februari. Vera raadt met name carnavalsgroepen aan om zo snel mogelijk hun bestelling(en) te plaatsen. “Kom er maar in met je speciale wensen en ideeën! Maar wees er wel op tijd bij. We kunnen niet heksen. Zelfs met carnaval niet. Het is de laatste twee weken voor carnaval echt spitsuur in de winkel en als je pech hebt, is je keuze voor je neus weggehaald. In die laatste dagen is met internet ook niet alles meer mogelijk. Als je je bestellingen op tijd doorgeeft, creëer je voor de hele groep een stukje zekerheid.”

Carnaval heeft zijn eigen trends. Vera verwacht dit jaar veel van de thema’s ‘New Kids on the Block’, ‘Maffia’, ‘Space’ en ‘Michael Jackson’. Vera: “Maar voor elk feest en elke outfit vind je in ons assortiment de allerleukste artikelen. Nergens anders kom je die grote collectie zo compleet tegen. De wereld aan kostuums.” De levertijd voor (individuele) bestellingen is drie tot zeven dagen, maar hoe eerder besteld, hoe sneller in huis. Je kunt je online bestellingen ook in de winkel plaatsen, meteen betalen en deze vervolgens later ophalen of laten bezorgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.