scouting trakteert gemeente raalte op taart

Afgelopen donderdagavond hebben de drie scoutinggroepen uit de gemeente Raalte, zoals beloofd, op taart getrakteerd tijdens de raadsvergadering in verband met het 100 jarig bestaan van Scouting in Nederland.

Een grote groep leden van de Miguel Pro groep uit Raalte, de Achille Ratti uit Heeten en de Rozendaelgroep uit Heino waren aan het begin van de raadsvergadering aanwezig in de raadszaal.

Na een korte PowerPoint presentatie over wat Scouting nu precies is en wat de drie groepen doen voor de gemeenschap werd er een speciale Scoutingtaart uitgedeeld. Wie jarig is trakteert zo vinden de scouts en dus werden het college van B&W, de raadsleden en het publiek dat aanwezig was voorzien van de Scoutingtaart.

Scouting is een plezierige vrijetijdsbesteding die een bijdrage levert aan de vorming van de persoonlijkheid en telt in Nederland 1.100 Scoutinggroepen, 87.000 leden en 25.000 kaderleden. Totaal zijn er 38 miljoen leden wereldwijd.Voor alle informatie omtrent het honderdjarig bestaan van Scouting in Nederland kijk op staging2.100jaar.scouting.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.