schutse organiseert rommelmarkt voor haiti

Ook basisschool De Schutse uit Raalte gaat actie voeren voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. In de klassen wordt de hele week al uitvoerig gesproken over hoe erg het voor deze mensen en hun familie wel niet is. Veel mensen zijn overleden en degene die het overleefd hebben, hebben weinig tot niets meer. Iedereen beseft hoe goed wij het hier hebben. Daarom zou ook De Schutse graag iets voor de Haïtianen willen doen.

In groep 8 is daarom het idee ontstaan om een rommelmarkt te houden. De gehele opbrengst hiervan, komt ten goede aan de mensen in Haïti. Alle kinderen mogen de komende week goed verkoopbare spullen meenemen om te verkopen. De spullen zullen op donderdagmiddag 28 januari om 15.00 uur verkocht worden in de school. De rommelmarkt zal tot 16.00 uur duren en daarbij is natuurlijk iedereen welkom.

Uiteraard is er ook aan de gezelligheid gedacht. Koffie en thee zijn te koop voor 0,50 euro, ook geheel voor het goede doel. Wellicht is daar cake of koek bij dat door de kinderen gebakken zal worden. De Schutse hoopt op een goede opkomst van deze actie en hoopt uiteraard dat er veel kooplustige ouders, opa’s en oma’s, vrienden buren te zien zijn!

Stichting Haïti Project (pater Wim Boksebeld)

Salland Centraal zet zich in voor het werk van pater Boksebeld. Wil jij ook het werk van Wim Boksebeld steunen? Maak dan geld over naar Rabobanknummer 16.22.40.066 of Postbank 4648989, ten name van Stichting Haïti Project.

Meer informatie vind je op de site van de Stichting Haïti Project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.