schaatsen op de kleigaten het kan

“Na schaatsen op de ijsbanen van Heino en Lemelerveld is het er dan toch van gekomen: schaatsen op de kleigaten van de IJssel bij Windesheim.” Flip Jonkman heeft het er dus op gewaagd. Hij nam zijn fototoestel mee zodat we er deelgenoot van mogen zijn,

Laat dit trouwens geen advies zijn met z’n allen massaal naar de kleigaten te gaan, want hoe betrouwbaar het ijs is… dat is allemaal eigen risico.

De kans dat het natuurijs na dit weekend aangroeit is trouwens reeël. Want sneeuw wordt van het ijs gejaagd. Je ziet dat zelfs op weilanden. Het gras wordt weer zichtbaar. Nu wordt er vandaag en morgen nog wel wat sneeuw verwacht, maar met die storm erbij wordt dat gelijk doorgeblazen naar sneeuwwallen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.