sabine uitslag geeft cda dalfsen flinke duw

CDA Dalfsen heeft deze week het startschot gegeven voor haar verkiezingscampagne. Hiervoor kwamen Tweede Kamerlid Sabine Uitslag en de provinciale afdelingsvoorzitter Hester Maij speciaal naar de rustieke buurtschap Ruitenveen bij Nieuwleusen. Onder het motto: ‘Het CDA gaat voor groen, jong, duurzaam en gezond’ stonden daar voor de eerste negen kandidaten opvallende CDA-fietsen klaar voor gebruik.

Sabine Uitslag was graag bereid om haar neef Jan hiervoor een flinke duw richting een goede verkiezingsuitslag te geven. De insteek om de verkiezingscampagne fietsend in te gaan vond zij goed gekozen: “Fietsen past bij Dalfsen en fietsen is gezond, dynamisch en duurzaam.” Past ook perfect bij de ambitie van de lokale afdeling om Dalfsen naast de veiligste en goedkoopste, ook de gezondste gemeente van Overijssel te laten zijn.

Naast de negen fietsen voor de afdeling Dalfsen zijn er nog veertien fietsen verstrekt aan andere Overijsselse CDA-afdelingen. Na een gezellig samenzijn ten huize van Arend Jan Schuurman, waaierden de fietsen uit naar alle delen van de gemeente Dalfsen en de rest van Overijssel. De CDA fiets zal de komende tijd dan ook opvallend aanwezig zijn in het straatbeeld van Overijssel en zeker in de gemeente Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.