rowwen heze naar raalter pinkster party

Rowwen Hèze komt als eerste act naar de Raalter Pinkster Party, de zaterdag voorafgaand aan Ribs&Blues. De zesmankoppige formatie heeft dat bekendgemaakt op haar eigen website. De Limburgse band Rowwen Hèze is dit jaar 25 jaar actief binnen de Nederlandse muziekwereld en gaat dit groots vieren met nieuw werk, een speciale jubileumshow en een ludieke actie op iedere 25ste van de maand. Op zaterdag 22 mei staat Rowwen Hèze op de Domineeskamp in Raalte.

De Limburgers kunnen terugblikken op een groot aantal hoogtepunten, bestaande uit onder andere optredens op Pinkpop, de UITmarkt in Amsterdam en in het voorprogramma van de Rolling Stones in Landgraaf. De band verkocht in totaal meer dan 650.000 verkochte albums op zowel vinyl als CD en talrijke gouden en platina platen. Bovendien verzorgt het jaarlijks een topevenement in het eigen dorp Amerika (Limburg) met meer dan 15.000 bezoekers uit heel Nederland en België.

De jubileumtour ‘Zilver’, waaronder ook het optreden in Raalte onder valt, bestaat uit 25 speciaal geselecteerde optredens door het hele land met een setlist van 25 nummers uit de afgelopen 25 jaar. Uiteraard zal de veelzijdigheid van de band naar voren komen, maar ook de interactie met het publiek. Over de kaartverkoop voor de Raalter Pinkster Party is nog niets bekend. Ribs&Blues, op de zondag en maandag van Pinksteren, is gratis te bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.