rov steunt haiti benefietoptreden ralda

Overal in Nederland ontstaan initiatieven om de mensen in Haïti te helpen en natuurlijk kan ook het Raalter Ondernemers Verbond (ROV) niet achterblijven. Zij heeft ervoor gekozen om een initiatief van de theaterdansgroep Ralda te ondersteunen. Die houdt op zondag 31 januari een benefietvoorstelling in het Raalter Hoftheater. De volledige opbrengst gaat uiteraard naar de slachtoffers van de aardbeving.

De bedoeling is om een mooi gevarieerd programma aan te bieden met zo veel mogelijk verenigingen en stichtingen op het gebied van zang, dans en muziek uit de gemeente Raalte. Ondernemers in Raalte worden gevraagd hun medewerking te verlenen, om zodoende een zo hoog mogelijke opbrengst te krijgen. De bedoeling is dat iedere ondernemer een collectebus in de zaak neerzet, en deze eventueel zelf ook flink gaat spekken. De opbrengst van deze gezamenlijke collecte zal tijdens de benefietvoorstelling worden overhandigd.

Dus ondernemers wees creatief en verzamel zo veel mogelijk geld! Heb je zelf al geld ingezameld? Meld dit dan bij Fedde Sterringa (06-24249937) of Carolien Tielbeek (0572-358985), zodat het zaterdag 30 januari kan worden opgehaald! Geld voor deze actie kan worden overgemaakt onder 15.54.87.353 te name van Raalte helpt Haïti.

Stichting Haïti Project (pater Wim Boksebeld)

Salland Centraal zet zich in voor het werk van pater Boksebeld. Wil jij ook het werk van Wim Boksebeld steunen? Maak dan geld over naar Rabobanknummer 16.22.40.066 of Postbank 4648989, ten name van Stichting Haïti Project.

Meer informatie vind je op de site van de Stichting Haïti Project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.