rohda wint zaalvoetbaltoernooi haarle

Rohda heeft het zaalvoetbaltoernooi van SV Haarle op zijn naam geschreven. Het bleef tot de laatste wedstrijd super spannend. Toen Heeten van Raalte won, kon Rohda het toernooi alleen nog naar zich toetrekken door de laatste pot tegen Heeten te winnen. En zo geschiede.

De organisatie spreekt haar lof uit over de spelers die het niet alleen tot een spannend, maar ook tot een sportief toernooi maakten. Ondanks het gure koude weer kwamen er toch enkele honderden supporters naar de sporthal om te kijken naar het strijdtoneel. Ben Hollink, de vaste scheidsrechter uit Delden, zette na dit toernooi een punt achter zijn scheidsrechterscarrière. Hij was alle 22 keer van de partij in Haarle.

Uitslagen finalepoule

SV Raalte – Rohda: 2 – 3

Haarle 1 – Haarle 2: 2 – 2

SV Raalte – Heeten: 1 – 3

Rohda – Haarle 1: 2 – 1

Haarle 2 – Heeten: 0 – 7

Haarle 1 – SV Raalte: 5 – 1

Rohda – Haarle 2: 1 – 2

Heeten – Haarle 1: 3 – 5

Haarle 2 – SV Raalte: 4 – 0

Heeten – Rohda: 2 – 4

Eindstand

1. Rohda: 9 punten

2. Haarle 1: 7 punten (doelsaldo +5)

3. Haarle 2: 7 punten (doelsaldo -2)

4. Heeten: 6 punten

5. SV Raalte: 0 punten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.