rohda oefent vrijdagavond tegen fc emmen

Hoewel de KNVB alle officiële amateurwedstrijden voor komend weekend heeft afgelast, is het clubs wel toegestaan om op eigen initiatief oefenduels af te werken. Voor Rohda Raalte een ideale gelegenheid om weer eens met een profclub te duelleren. Vrijdagavond gaat de formatie van trainer Peter Reumer – die onlangs zijn contract verlengde – op bezoek in Vriezenveen, alwaar het aantreedt tegen de profs van FC Emmen.

Voor Emmen is de oefenwedstrijd tegen hoofdklasser Rohda juist een mooie manier om aan een aantal nieuwe spelers te wennen. In de winterstop, waarvan de transferperiode pas enkele dagen open is, trokken de Drentenaren liefst vier nieuwe spelers aan. Meest in het oog springende naam is die van Ruud ter Heide, die bij Cambuur Leeuwarden op een zijspoor was beland.

Het duel in Vriezenveen, op het uitstekende kunstgras van DETO, begint om 20.00 uur. Indien er door de aanhoudende vorst ijsvorming ontstaat op het kunstgras, dan bestaat de kans natuurlijk dat het duel alsnog wordt afgelast. Op dit moment is het veld in ieder geval sneeuwvrij en ligt het er prima bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.