Home / archiefcentraal / relaxte woensdag voor kinderen hartkamp

relaxte woensdag voor kinderen hartkamp

Leerlingen van basisschool De Hartkamp in Raalte zijn woensdag op een zee relaxte manier hun schooldag begonnen. Geen lastige docenten die direct wilden rekenen of bezig met taal, maar er kwam een speciale gast om voor te lezen. De basisschool, die woensdag ook haar open huis hield, had woensdag namelijk uitgekozen als voorleesdag.

En dus begonnen de leerlingen allemaal op een rustige manier hun dag. In groep 1/2 werden de kinderen voorgelezen door een brandweerman, terwijl een politieman de verteller was in groep 5/6. In groep 3/4 nam een slager het boek ter hand, terwijl groep 7/8 werd voorgelezen door een speler van Go Ahead Eagles. Tijdens het voorlezen genoten de kinderen van een broodje en wat te drinken.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.