ralda krijgt veel hulp voor benefietconcert

Het benefietoptreden van de Raalter theaterdansgroep Ralda, zondag 31 januari in het Raalter Hoftheater, krijgt veel bijval van andere verenigingen en stichtingen uit de gemeente. ‘Raalte Helpt Haïti’ wordt gehouden om geld in te zamelen voor pater Wim Boksebeld, salesiaan op het door een aardbeving zwaar getroffen Haïti. Toegangskaarten voor het benefietconcert zijn verkrijgbaar bij de VVV Raalte, bij Annie Schulten Lederwaren of op staging2.ralda.nl.

Tijdens de voorstelling wordt een gevarieerd programma aangeboden door onder andere Theaterdansgroep Ralda, Het Ralda Orkest, Eigen Wiese, De Heeren van Salland, Roy Schulten, Roalter Jongs, Kwiek, Sir Pfeiffer and the Yo’Mama Jokes, Johan Bril, Stroatkjals, Germania en Dansschool Ruitenberg. Daarnaast probeert Ralda alle andere lokale acties aan deze actie te koppelen, zodat er gezamenlijk een groot bedrag overhandigd kan worden aan de stichting van pater Wim Boksebeld.

Voor deze actie heeft Ralda een speciale bankrekening geopend waarop iedereen die Wim Boksebeld en de Haïtiaanse kinderen een warm hart toedraagt zijn of haar bijdrage, hoe klein ook, kan storten. Het nummer is 155487353 te name van ‘Raalte helpt Haïti’. Voor meer informatie kun je terecht bij Fedde Sterringa (06-24249937) of Carolien Tielbeek (0572-358985).

Stichting Haïti Project (pater Wim Boksebeld)

Salland Centraal zet zich in voor het werk van pater Boksebeld. Wil jij ook het werk van Wim Boksebeld steunen? Maak dan geld over naar Rabobanknummer 16.22.40.066 of Postbank 4648989, ten name van Stichting Haïti Project.

Meer informatie vind je op de site van de Stichting Haïti Project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.