radiospeurtocht dalfsen uniek in nederland

Hou je van buitenactiviteiten, geniet je van de natuur, ben je nieuwsgierig en onderzoekend van aard? Dan is één van de verschillende soorten radiospeurtochten bij Het Boskamp in Dalfsen echt iets voor jou! Een radiospeurtocht is een wandeling door de natuur waarbij je met behulp van een radiopeiler verschillende minizendertjes opzoekt. Heel gewoon in Dalfsen, maar uniek in Nederland!

De radiospeurtochten worden bij Het Boskamp het gehele jaar georganiseerd, zowel overdag als ’s avonds. Wanneer je ervoor kiest om bijvoorbeeld in het donker een speurtocht te spelen, moet je echter wel voor een eigen zaklamp zorgen. Stevige schoenen zijn ook zeker een echte aanrader. Een radiospeurtocht duurt exclusief de uitleg voorafgaand en de bekendmaking van de uitslag ongeveer anderhalf uur. Vooraf deelt de organisatie middels loting de deelnemers in groepjes van drie tot vier personen in. Op deze manier ontstaan gevarieerde groepjes.

Doe je het spel voor het eerst, dan zijn de Spoetnikjacht of de Foxoring de beste keuze. Je kunt de tochten puur recreatief, maar ook in een onderlinge competitie te spelen. De speciale radiospeurtochten bij Het boskamp worden georganiseerd door leden van de vereniging van radiozendamateurs in Nederland (VERON). De kosten voor het gebruik van de apparatuur en het spelen van het spel bedragen 80 euro bij groepen tot 25 deelnemers. Kijk voor meer informatie op staging2.hetboskamp.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.