raaltenaar glijdt met snowboard van trap af

Raaltenaar Léon Alferink is deze winter (december tot en met maart) werkzaam bij een Après Ski Paleis in het populaire Oostenrijkse skigebied Hinterglemm. En gezien de filmpjes en foto’s op zijn Hyves vermaakt hij zich prima.

Zo plaatste Léon dinsdag een filmpje van een zeer merkwaardige stunt op zijn Hyves. Hij is namelijk met zijn snowboard van een behoorlijke trap gegleden. Zijn stunt ziet er ietwat pijnlijk uit, maar hij heeft er niets aan over gehouden. Althans, dat zegt Léon zelf. De Raaltenaar, die normaal bij De Gouverneur achter de bar staat, maakt overigens nog veel meer mee tijdens zijn stage in Hinterglemm. Zo is hij onder andere met Marco Borsato op de foto gegaan. “Marco wilde dat graag”, aldus Léon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.