raalte hervat training met sneeuwschuivers

Het eerste elftal van SV Raalte gaat deze winter, in tegenstelling tot de meeste eredivisieclubs, niet op trainingskamp naar Spanje, Portugal of Turkije! Nee, de vijfdeklasser blijft lekker in het eigen vertrouwde dorp en is deze week weer begonnen met trainen voor de tweede seizoenshelft.

Voordat er getraind kon worden moest er echter wel even iets gebeuren. De minstens twintig centimeter dikke sneeuwlaag moest van het kunstgras af, anders mocht er niet op getraind worden. De spelers en begeleiders van het eerste elftal zijn dinsdagavond daarom druk in de weer geweest om een deel van het kunstgrasveld sneeuwvrij te maken met sneeuwschuivers en ander materieel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.