Home / archiefcentraal / raalte geeft 15000 voor slachtoffers haiti

raalte geeft 15000 voor slachtoffers haiti

De gemeente Raalte stelt 15.000 euro beschikbaar voor de stichting van pater Wim Boksebeld op Haïti. Dat heeft het college besloten. “Als gemeente willen we graag onze steun bieden aan de wederopbouw van Haïti”, aldus burgemeester Zoon. “Landelijk zijn hiervoor al vele en goede initiatieven gestart om hier geld voor in te zamelen. Als gemeente hebben we besloten om ons geld beschikbaar te stellen aan het project van Wim Boksebeld.”

Stichting Haïti Project (pater Wim Boksebeld)

Salland Centraal zet zich in voor het werk van pater Boksebeld. Wil jij ook het werk van Wim Boksebeld steunen? Maak dan geld over naar Rabobanknummer 16.22.40.066 of Postbank 4648989, ten name van Stichting Haïti Project.

Meer informatie vind je op de site van de Stichting Haïti Project.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.