Home / archiefcentraal / raalte 2 bedankt gouverneur en intersport

raalte 2 bedankt gouverneur en intersport

Het handbalteam van SV Raalte 2 is Café de Gouverneur en Intersport Schutte Raalte erg dankbaar voor de nieuwe tenues, die zij aan het begin van dit seizoen hebben geschonken. Deze sportieve dames bewijzen al meerdere seizoenen achtereen dat gezelligheid en goede prestaties binnen de lijnen, prima hand in hand gaan.

Na twee seizoenen ongeslagen kampioen te zijn geworden, is het team tot de tweede klasse B van afdeling Oost gepromoveerd. En ook dit seizoen draaien de dames mee in de top. Op de foto staan de volgende dames van links naar rechts: Agnes ten Hove, Emmy ten Hove, Nienke Schoorlemmer, Cindy Walraven, Elcke Vlaskamp, Marloes Holtslag en Ingrid Hollegien. Op de voorste rij van links naar rechts: Ellen Heerink, Inge Boksebeld, Else-Miek Holtmaat, Marlous Boksebeld en Kim Schrijver.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.