raalte 2 bedankt gouverneur en intersport

Het handbalteam van SV Raalte 2 is Café de Gouverneur en Intersport Schutte Raalte erg dankbaar voor de nieuwe tenues, die zij aan het begin van dit seizoen hebben geschonken. Deze sportieve dames bewijzen al meerdere seizoenen achtereen dat gezelligheid en goede prestaties binnen de lijnen, prima hand in hand gaan.

Na twee seizoenen ongeslagen kampioen te zijn geworden, is het team tot de tweede klasse B van afdeling Oost gepromoveerd. En ook dit seizoen draaien de dames mee in de top. Op de foto staan de volgende dames van links naar rechts: Agnes ten Hove, Emmy ten Hove, Nienke Schoorlemmer, Cindy Walraven, Elcke Vlaskamp, Marloes Holtslag en Ingrid Hollegien. Op de voorste rij van links naar rechts: Ellen Heerink, Inge Boksebeld, Else-Miek Holtmaat, Marlous Boksebeld en Kim Schrijver.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.