presentator cor roos harinkje van de week

Radiopresentator Cor Roos van RTV Raalte is zaterdag door ’t Harinkje gekroond tot ‘Harinkje van de week’. Logischerwijs ontving Cor tevens de nodige haring van eigenaar Bülent Köse.

Cor is al jaren werkzaam bij de radio en daar niet weg te slaan. Toch gaat Cor in 2011 stoppen bij RTV Raalte! Voor heel veel mensen erg jammer. Cor presenteert namelijk bijna elke zaterdagochtend samen met zijn collega’s ‘Raalte deze week’, waar veel Raaltenaren met plezier naar luisteren. Cor heeft ook jarenlang in het bestuur van RTV Raalte gezeten. “Wij van ‘t Harinkje wensen Cor nog veel succes met zijn programma en als vaste klant van ‘t Harinkje heeft hij een haringschaal absoluut verdiend. Kijk voor meer info over het ‘Harinkje van de week’ op staging2.harinkje.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.