pre party van pedro pico pop groot succes

De pre-party van Pedro Pico Pop in Raalter jongerencentrum TraXX was afgelopen vrijdag een groot succes. Nadat Soulside uit Raalte het publiek opwarmde, zorgde Striking Justice uit Hengelo voor een spetterend vervolg.

Ongeveer honderd bezoekers genoten van de snoeiharde muziek en kwamen vast in de stemming voor het echte werk: Pedro Pico Pop op 6 maart op het MBI terrein in Raalte. Voor TraXX was de pre-party de aftrap van een nieuw initiatief. Elke derde vrijdag van de maand mogen jongeren tussen de 12 en 21 jaar hun eigen activiteit organiseren. Hopelijk zet deze geslaagde avond de toon voor nog vele successen!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.